Gilardino: Mutu este un jucător foarte important pentru Fiorentina

Atacantul echipei Fiorentina, Alberto Gilardino, a declarat că absenţa lui Adrian Mutu de la meciul de sâmbătă, cu AS Roma, în Serie A, va conta deoarece internaţionalul român este un jucător important pentru această grupare, informează violanews.com.

23 afișări
Imaginea articolului Gilardino: Mutu este un jucător foarte important pentru Fiorentina

Atacantul Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu este un jucător foarte important pentru echipa noastră şi îmi doresc ca el rămână aşa pentru multă vreme de acum încolo. Totuşi, Jovetici (n.r. - jucătorul pe care îl va înlocui pe Mutu în echipa Fiorentinei pentru partida cu AS Roma) este un jucător tânăr şi sper ca la meciul de mâine să fie capabil să facă diferenţa", a spus Gilardino.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a efectuat, săptămâna trecută, primul control după operaţia la meniscul genunchiului stâng, iar revenirea pe gazon este prevăzută pentru mijlocul lunii mai. Mutu a suferit o intervenţie chirugicală, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng.

Partida Fiorentina - AS Roma, cotând pentru runda a XXXIII-a a campionatului italian, este programată, sâmbătă, de la ora 21.30.

În altă ordine de ideei, directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat, la un post de radio italian, că în cazul în care atacantul Adrian Mutu va dori să părăsească formaţia din Florenţa la finalul acestui sezon, atunci oficialii grupării Viola sunt dispuşi să discute despre un eventual transfer al său: "Suntem obişnuţi să nu oprim pe nimeni să plece. Încercăm să găsim cea mai bună soluţie, iar atunci când cineva ne-ar solicita să plece, atunci vom discuta, aşa am făcut-o de fiecare dată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici