Giroud ar putea pleca de la Arsenal pentru a-şi salva căsnicia

Internaţionalul francez al echipei Arsenal Londra, Olivier Giroud, care a recunoscut luna trecută că şi-a înşelat soţia, ar putea să plece din Anglia şi să revină în campionatul Franţei, pentru a-şi salva căsnicia.

188 afișări
Imaginea articolului Giroud ar putea pleca de la Arsenal pentru a-şi salva căsnicia

Giroud ar putea pleca de la Arsenal pentru a-şi salva căsnicia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, soţia lui Giroud, Jennifer, i-a spus fotbalistului că îl va ierta dacă el va fi de acord să se mute în Franţa. "Ea a acceptat să îl primească înapoi, dar doar cu condiţia să părăsească Londra şi Anglia. Olivier este disperat să îşi salveze căsnicia, pentru că ştie că a greşit, astfel că este dispus să accepte ce vrea ea", a afirmat un apropiat al celor doi, relatează mirror.co.uk.

Jennifer Giroud şi-a închis contul de Twitter, luna trecută, după ce fotbalistul în vârstă de 27 de ani a recunoscut că a înşelat-o. Giroud şi-a cerut scuze, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora el ar fi avut o aventură cu modelul Celia Kay.

Giroud, care joacă la Arsenal din iunie 2012, a câştigat campionatul Franţei cu Montpellier, înainte de transferul în Anglia.

Fotbalistul francez este căsătorit cu Jennifer din 2011 şi cei doi au o fiică, Jade, în vârstă de doar nouă luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici