Gloria Bistriţa a ajuns la un acord cu Elba Timişoara pentru plata unei datorii de peste 2 milioane

Gloria Bistriţa a ajuns la un acord pentru stingerea datoriei de peste două milioane de lei către societatea Elba Timişoara, cea care a montat instalaţia de nocturnă la stadionul clubului ardelean, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, directorul economic al grupării, Marius Petrina.

97 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa a ajuns la un acord cu Elba Timişoara pentru plata unei datorii de peste 2 milioane

Gloria Bistriţa a ajuns la un acord cu Elba Timişoara pentru plata unei datorii de peste 2 milioane (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Licitaţia programată astăzi (n.r. - joi) nu s-a mai ţinut. S-a încheiat o tranzacţie între FC Gloria Bistriţa şi societatea Elba Timişoara, prin care ne-am înţeles asupra modului de stingere a datoriilor. S-a stabilit ca 50 la sută din sumă să fie achitată până la 30 iunie, urmând ca după această dată să se stabilească celelalte termene de plată", a spus Petrina.

Elba Timişoara a scos la licitaţie instalaţia de nocturnă a clubului Gloria Bistriţa, evaluată la 2,07 milioane de lei plus TVA, şi trei autocare în valoare totală de 34.000 de euro, deoarece gruparea ardeleană nu achitase decât un avans din proiectarea şi montarea stâlpilor de iluminat la stadionul Gloria. Licitaţia trebuia să aibă loc joi, la stadionul Gloria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici