Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-4, în Liga I

Echipa Gloria Bistriţa a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (0-1), de formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

31 afișări
Imaginea articolului Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-4, în Liga I

Gloria Bistriţa - Universitatea Cluj, scor 2-4, în Liga I (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Golurile echipei Gloria au fost marcate de Cafasso '19, '68, în timp ce pentru Universitatea Cluj au punctat Adrian Cristea '52, '74, Pele '58 şi Tony '90+2.

Gloria Bistriţa a deschis scorul în minutul 19, când în urma unei lovituri libere executate de Ciprian Petre, de la 20 metri, lateral stânga, Cafasso a reluat cu capul în plasă, din şase metri, înscriind primul său gol de la sosirea la formaţia bistriţeană, în această iarnă.

În minutul 28, Delgado (Universitatea Cluj) a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

În minutul 52, Universitatea Cluj reuşeşte să egaleze. După o centrare de pe dreaptă, portarul Călin Albuţ a boxat în apropiere, iar Adrian Cristea a trimis mingea în poartă din 10 metri.

După numai şase minute, oaspeţii au preluat conducerea pe tabela de marcaj, scor 1-2, când, după un corner de pe partea dreaptă, francezul Steven Pele înscrie cu capul din centrul careului.

În minutul 68, Cafasso a realizează dubla, înscriind cu un şut din diagonală la colţul lung de la aproximativ 12 metri.

Universitatea Cluj preia din nou conducerea în minutul 74, prin Adrian Cristea, care înscrie cu un şut din afara careului la colţul lung, cu concursul portarului Albuţ, care nu a reuşit să respingă.

Scorul final este stabilit în minutul 90+2, 4-2 pentru Universitatea Cluj, după ce Tony, lansat în adâncime, a şutat din colţul careului mare în vinclul porţii apărate de Albuţ.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 17. Săceanu, 27. Szukala, 6. Corallo, 18. Cafasso - 16. R. Mărginean (15. Nalaţi '67), 29. Anton - 21. Keita (8. D'Agostino '63), 30. Băjenaru (26. I. Iordache '50), 2. C. Petre - 9. Cavalli. Antrenor: Nicolae Manea.

Universitatea Cluj: 33. Boşneag - 18. Unguruşan, 6. Abrudan, 5. Pele, 14. Bazzi - 7. Delgado, 8. Nasser, 22. Boştină (24. Balde '80), 30. Ad. Cristea - 11. Machado (26. Tony '71), 9. Cl. Niculescu (20. Cojocnean '36). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Băjenaru '9, Corallo '89 / Delgado '24, '28, Abrudan '86

Cartonaş roşu: Delgado '28

Arbitri: Marius Avram (central) - Aurel Oniţă, Nicolae Megheşan (asistenţi) - Cristian Sava (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Mircea Dancu.

La meciul disputat pe Stadionul Gloria au asistat aproximativ 4.500 de spectatori, oaspeţii fiind susţinuţi de aproximativ 200 de fani.

Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, suspendat, a urmărit meciul de la tribuna oficială, în timp ce finanţatorul Florian Walter a stat pe banca tehnică, la fel cum s-a întâmplat şi la meciul câştigat de Universitatea Cluj în faţa formaţiei Dinamo, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici