Gloria Buzău - Poli Iaşi, scor 1-1

Formaţia Gloria Buzău a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputată, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Poli Iaşi, în etapa a XXI-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Gloria Buzău - Poli Iaşi, scor 1-1

Gloria Buzău - Poli Iaşi, scor 1-1 (Sursa: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Alin Liţu '6 (Gloria Buzău) şi Sebastian Sfârlea '13 (Poli Iaşi).

Gloria Buzău a deschis scorul, în minutul 6, când la o centrare a lui Paleacu din lovitură liberă, Liţu a reluat cu capul de la 6 metri, trimiţând mingea în poartă.

În minutul 13, Poli Iaşi a egalat prin Sfârlea, care a înscris dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri.

Gloria Buzău: 32. Mincă - 23. Ninu, 6. Tudose, 4. Jozici, 27. Filip - 8. Paleacu, 13. Gheorghiţă (20. Cl. Ionescu '47), 15. Vlaicu (7. Bicfalvi '76), 26. Eze - 19. Liţu (25. Şuleap '65), 21. Simion. Antrenor: Ştefan Stoica.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 19. Homei, 30. R.Ciobanu, 28. Cr.Munteanu, 5. Pecnik - 10. Ad.Cristea, 7. Bersnjak, 25. Milea, 21. Naidin (8. Paruolo '51), 14. Sfârlea - 9.Bâlbă. Antrenor: Ionuţ Popa.

Cartonaşe galbene: Mincă '45, Liţu '47, Cl.Ionescu '79, Tudose '90+2 / Bâlbă '34, Ad.Cristea '82, Homei '90+2

Meciul a fost arbitrat de o brigadă condusă de Ionică Serea, ajutat la cele două linii de Nicolae Marodin şi Cătălin Savu. Arbitru de rezervă a fost Georgian Ionescu, iar observatori Mircea Stoenescu şi Valeriu Ioniţă.

La partidă au asistat aproximativ 10.000 de spectatori, dintre care 20 au fost suporteri veniţi de la Iaşi.

Finalul partidei a fost marcat de incidente. După fluierul arbitrului, în momentul în care meciul era întrerupt, Homei a trimis o minge, de la mică distanţă, într-un buzoian. Tudose, de la Gloria Buzău, a sărit la Homei şi l-a împins, iar între mai mulţi jucători ai celor două echipe a avut loc o altercaţie. În urma altercaţiei, au fost avertizaţi cu cartonaşe galbene Homei şi Tudose.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici