Goal: Prestaţie excelentă pentru Ştefan Radu

Site-ul goal.com a scris că Ştefan Radu a avut o prestaţie excelentă în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Internazionale Milano, în etapa a XVII-a a campionatului Italiei.

14 afișări
Imaginea articolului Goal: Prestaţie excelentă pentru Ştefan Radu

Goal: Prestaţie excelentă pentru Ştefan Radu (Imagine din arhivă; Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Sursa citată i-a acordat nota 7 fundaşului român, la fel ca şi site-urile tuttomercatoweb.com, sportevai.it şi cotidianul Il Tempo, considerându-l cel mai bun jucător al lazialilor. "Prestaţie excelentă pentru Ştefan Radu. L-a controlat într-o manieră extrem de fină pe Diego Milito, iar acesta nu a existat pe teren. Mai mult, românul l-a blocat în bandă şi pe Maicon. A avut o singură nereuşită în faţa lui Stankovici, dar în general intervenţiile sale au salvat multe ocazii de gol", a scris goal.com.

"Pentru a nu ştiu câta oară, Radu a fost cel mai bun jucător de pe teren pentru Lazio. A arătat forţă şi a închis toate culoarele atacanţilor adverşi. A demonstrat personalitate, a ieşit cu balonul la picior şi s-a văzut că se află într-o formă fizică de invidiat", a notat tuttomercatoweb.com.

"În sfârşit o evoluţie importantă pentru tânărul fundaş român. S-a încolăcit pe lângă Milito şi a reuşit să facă neobservată diferenţa de înălţime favorabilă argentinianului. Nu a urcat foarte mult în atac, dar a blocat toate acţiunile atacanţilor adverşi", a scris sportevai.it.

"Radu a fost extrem de concentrat, i-a anticipat pe atacanţii Interului şi a blocat potenţiale situaţii periculoase", a notat Il Tempo.

În schimb, site-ul ilpallonaro.com l-a notat cu 6,5 pe Ştefan Radu: "Sistemul cu trei fundaşi îl avantajează pe român şi asta s-a văzut prin faptul că Milito nu a reuşit mai nimic în faţa lui".

Fundaşul Ştefan Radu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa sa, Lazio Roma, a pierdut-o, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Internazionale Milano, în etapa a XVII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici