Goian: Nu sunt un jucător care să renunţe şi îmi doresc să rămân la Palermo

Fundaşul român al US Palermo, Dorin Goian, a declarat, într-un interviu acordat Giornale di Sicilia, că vrea să rămână la echipa siciliană pentru a se lupta pentru un loc de titular, nedorind să fie împrumutat la o altă formaţie, informează site-ul mediagol.it.

18 afișări
Imaginea articolului Goian: Nu sunt un jucător care să renunţe şi îmi doresc să rămân la Palermo

Goian: Nu sunt un jucător care să renunţe şi îmi doresc să rămân la Palermo (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Concurenţa face bine, eu respect decizile antrenorului. Chiar şi atunci când Zenga la ultimele sale trei partide ca antrenor ale echipei din Palermo l-a preferat în defensivă pe Migliaccio, un coechipier care evolua la mijloc, am acceptat decizia lui. Totuşi, nu sunt un jucător care să renunţe la luptă, cred în muncă. La început a fost dificil, deoarece campionatul italian e unul dintre cele mai grele patru ligi din lume. Acum însă mă simt bine şi nu am discutat cu altă echipă, aşa cum s-a scris în presa română. Preşedintele grupării CFR Cluj (n.r. - Iuliu Mureşan) a spus că mă apreciază, dar eu am răspuns, într-un interviu, că vreau să rămân în Italia. Unii ziarişti români au intrepretat greşit cuvintele mele. În capul meu mă simt a fi un fotbalist al echipei Palermo şi vreau să reuşesc în provocare mea de aici", a precizat jucătorul român.

Fostul fundaş al Stelei a ţinut să precizeze câteva cuvinte legat de partida pe care Palermo o va disputa, sâmbătă, cu Parma, şi în care Goain are şansa să fi titularizat de tehnicianul Delio Rossi în locul coechipierului Cesare Bovo, suspendat pentru acest meci.

"Există un sentiment bun între antrenor şi echipă, dorim să ne refacem după înfrângerea cu Bari, acolo unde am pierdut un joc important. Împotriva Parmei trebuie să câştigăm. Vreau să fac un meci bun. Îi respect pe jucătorii de la Parma, în special pe Panucci, care are foarte multă experienţă, Biabiany, care e foarte rapid, şi Bojinov, care pot face o diferenţa", a spus Goian.

Goian a dezvăluit că fundaşul român Cristian Melinte era doborât, din punct de vedere psihic, după ce a aflat că a fost împrumutat de la Palermo la Piacenza.

"Cristian era trist şi terminat, din punct de vedere mental, iar eu am încercat să-l liniştesc explicându-i că aşa poţi ajunge fotbalist. Nu e simplu să reuşeşti atunci când evoluezi foarte puţin. El este tânăr şi la Piacenza poate prinde experienţă. Am un prieten mai puţin la echipă, dar nu sunt singur. Mă simt bine cu Bresciano, Kjaer şi în general cu toţi coechipierii mei", a completat Goian.

Fundaşul echipei Palermo, Cristian Melinte, a fost împrumutat, la începutul acestei săptămâni, clubului Piacenza, el urmând să evolueze la formaţia din liga a doua italiană până în vară.

Formaţia Palermo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-1), de echipa Bari, în etapa a XXII-a a campionatului Italiei.

Partida US Palermo - AC Parma, din runda a XXIII-a din Serie A, va avea loc, sâmbătă, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici