Gol fabulos reușit de James Rodriguez pentru Columbiei

Mijlocaşul celor de la Bayern Munchen, columbianul James Rodriguez (27 de ani) a reuşit golul serii pentru naţionala ţării sale, în meciul amical împotriva reprezentativei Statelor Unite ale Americii, terminat cu victoria sud-americanilor, scor 4-2.

4 afișări

Campionul Germaniei a deschis scorul în minutul 36 cu execuţie superbă. Acesta a primit mingea în careu de la Santiago Arias, jucătorul lui Atletico Madrid, şi a şutat cu interiorul piciorului stâng, cu efect, direct în vinclul porţii lui Steffen.

Golul lui James a stabilit scorul pauzei, 1-0 pentru Columbia. Gazdele au întors rezultatul imediat după pauză, prin reuşitele lui Saief (50) şi Wood (56), dar starurile Columbiei au stabilit soarta partidei. Carlos Bacca a egalat în minutul 56, Falcao i-a adus pe elevii lui Montero în avantaj, iar Miguel Borja a stabilit scorul final, din pasa lui James Rodriguez.

Mijlocaşul columbian este împrumutat de Real Madrid la campioana Germaniei până în vara anului 2019, când bavarezii îl pot cumpăra definitiv. Pentru împrumutul valabil pe două sezoane, Bayen le-a plătit madrilenilor suma de 13 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici