Grigoraş: Astăzi am avut o echipă improvizată

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Steaua, pierdută cu scorul de 0-5 (0-2), a avut la dispoziţie o echipă improvizată din cauza numărului mare de jucători accidentaţi.

1 afișare

"Este o victorie clară a Stelei, ce mai pot spune la 5-0? Am avut astăzi o echipă improvizată, l-am pierdut şi pe Jelev devreme. O altă cauză a fost lipsa de experienţă a jucătorilor mei, care nu pot să ducă două meciuri la rând. Cred că Steaua câştiga oricum, dar nu la diferenţa asta. La faza penaltiului, faultul a fost în afara careului, iar la golul trei a fost fault. Steaua nu s-a mai întâlnit demult cu un asemenea spectacol. Din pãcate noi am fost victime", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că Oţelul încă nu a scăpat de retrogradare. "Pentru noi urmează meciul cu Dinamo şi încercăm să uităm cât mai repede. Noi nu am scăpat încă de retrogradare, pentru că diferenţa încă este mică între echipele care se bat acolo. Nu prea pot să schimb prea mult până la meciul cu Dinamo. L-am pierdut pe Iorga, care va fi suspendat, dar sperăm să se refacă Jelev şi Sârghi. Lotul este destul de subţire, dar speranţa moare ultima", a menţionat tehnicianul.

Oţelul Galaţi a înregistrat, vineri, cea mai drastică înfrângere din acest sezon al Ligii I, după înfrângerea, cu scorul de 0-5 (0-2), suferită în deplasare, în faţa echipei Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici