Grigoraş: Cu astfel de arbitraje vom fi fericiţi dacă scăpăm de la retrogradare

Antrenorul echipei Oţelul, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Rapid, scor 1-0, că gălăţenii ar trebui să fie fericiţi dacă vor scăpa de la retrogradare în cazul în care vor mai avea parte de arbitraje precum cel al lui Ovidiu Haţegan.

10 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Cu astfel de arbitraje vom fi fericiţi dacă scăpăm de la retrogradare

Grigoraş: Cu astfel de arbitraje vom fi fericiţi dacă scăpăm de la retrogradare

"Cred că suntem condamnaţi. Dacă vom mai avea arbitraje ca cel de astăzi (n.r. - duminică) vom fi fericiţi dacă scăpăm de retrogradare. A fost un meci stricat de arbitri, care ne-au decimat echipa şi pentru acest joc şi pentru următorul. Sunt curios cum un arădean ne-a arbitrat astăzi, când noi jucăm etapa viitoare cu UTA, în deplasare. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, mai ales că în final puteam egala deşi eram în inferioritate", a spus Grigoraş.

Meciul Oţelul Galaţi - Rapid a fost abitrat de o brigadă condusă de Ovidiu Haţegan din Arad.

Echipa Oţelul Galaţi a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici