Grigoraş: N-am bătut de mult timp pe Rapid, dar asta nu înseamnă că nu ne mai prezentăm la meci

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în ciuda problemelor cu care se confruntă, se aşteaptă la un meci bun şi un rezultat pe măsură din partea elevilor săi în partida de pe teren propriu cu Rapid.

16 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: N-am bătut de mult timp pe Rapid, dar asta nu înseamnă că nu ne mai prezentăm la meci

Grigoraş: N-am bătut de mult timp pe Rapid, dar asta nu înseamnă că nu ne mai prezentăm la meci (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Partida cu Rapid este prima din retur şi vom avea în faţă un adversar dificil, care şi-a propus câştigarea campioantului. Statistica ne este defavorabilă şi chiar dacă n-am bătut de mult timp pe Rapid, asta nu înseamnă că nu ne mai prezentăm la meci, pentru că nici n-o să-i mai batem! Se va afla faţă în faţă experienţa şi valoarea Rapidului cu dorinţa de afirmare şi dăruirea jucătorilor mei. Eu sper ca noi să avem câştig de cauză şi spargem ghinionul avut până acum cu Rapid", a spus Petre Grigoraş.

Tehnicianul ieşenilor a mai precizat că în ciuda numărului mare de absenţi, se aşteaptă la o evoluţie bună din partea celor care vor intra pe teren în partida cu Rapid Bucureşti: "Sunt mulţi jucători care nu pot evolua mâine (n.r. - sâmbătă), dar nu vreau să mă plâng. Avem un lot de 22 de jucători şi aceia care vor intra pe teren trebuie să demonstreze că merită să joace la această echipă. Cei care nu au evoluat prea mult până acum au şansa să-mi demosntreze că eu m-am înşelat în privinţa lor. Faţă de ultimele meciuri din retur, vor apărea şapte sau opt schimbări în primul «11», dar eu sunt optimist. În ceea ce priveşte terenul prost, le-am spus jucătorilor că acesta nu este o scuză. Pe acelaşi teren va juca şi Rapid, aşa că nu au de ce să se plângă".

Meciul Poli Iaşi - FC Rapid, din etapa a XVIII-a a Ligii I, este programat sâmbătă, la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici