Grigoraş: Nu-mi convine că în Antalya nu voi putea conta nici pe 90 la sută din lotul din retur

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că regretă că nu are încă la lucru nici măcar 90 la sută din lotul cu care speră să abordeze returul.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Nu-mi convine că în Antalya nu voi putea conta nici pe 90 la sută din lotul din retur

Grigoraş: Nu-mi convine că în Antalya nu voi putea conta nici pe 90 la sută din lotul din retur (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Am spus înaintea cantonamentului de la Poiana Braşov că vreau să am toţi jucătorii la dispoziţie, însă acest lucru nu a fost posibil. Iată că nici în Antalya nu voi putea conta nici măcar pe 90 la sută din lotul cu care voi începe returul. Nu-mi convine această situaţie, dar ce pot să fac? Au fost discuţii cu mai mulţi jucători, dar nu s-a ajuns la o înţelegere cu aceştia. Conducerea clubului mi-a spus că până la sfârşitul acestei săptămâni vor mai veni câţiva jucători. Rămâne de văzut dacă aşa va fi", a spus Petre Grigoraş.

O altă nemulţumire a lui Grigoraş este legată de faptul că jucătorii ieşeni nu şi-au primit încă salariile aferente lunii noiembrie: "Jucătorii nu şi-au primit nici contractele pe luna noiembrie, însă li s-a promis că această problemă va fi rezolvată în cel mai scurt timp. Este greu să lucrezi cu jucători care sunt nemulţumiţi. Au şi ei familie, datorii... Îi înţeleg. Dacă nu ai bani, e greu să ai pretenţii!".

În ceea ce-l priveşte pe atacantul Valentin Badea, Grigoraş a spus că speră ca acesta să joace la fel cum făcea când evolua la Steaua.

"Am văzut că toată lumea speră ca Vali Badea să fie ca Andrei Cristea în ultimele două returi de campionat şi să salveze Politehnica de la retrogradare. Eu, sincer, aş vrea ca Vali Badea să fie Vali Badea din perioada când dădea multe goluri pentru Steaua în campionat şi în cupele europene. Din câte ştiu eu, el împlineşte anul acesta 28 de ani şi sper să atingă la Iaşi maturitatea fotbalistică. E clar că este un jucător valoros şi tot ce aştept de la el este să confirme", a precizat Petre Grigoraş.

Formaţia Poli Iaşi pleacă, joi, într-un stagiu de pregătire în Antalya.

Ieşenii vor avea cartierul general în localitatea Kundu, la Hotelul "Mardan Sport Complex", unde va fi cazată şi echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici