Grigoraş: Rapidul este coşmarul meu

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, vineri seară, că Rapidul este "coşmarul său" de câte ori vine pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, după ce echipa Poli Iaşi a pierdut, cu scorul de 1-4, meciul cu giuleştenii, din prima etapă a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Rapidul este coşmarul meu

Grigoraş: Rapidul este coşmarul meu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este un început destul de dezastruos pentru noi. După o primă repriză destul de echilibrată, în a doua s-a jucat altceva şi Rapidul s-a distrat cu noi. Rapidul este coşmarul meu de câte ori vin aici. Când am scăpat cu trei goluri m-am bucurat, dar ăsta este fotbalul. E doar un meci, sper ca în scurt timp să remediem ceva, azi am suferit o umilinţă şi trebuie să fie prima şi ultima. Îmi asum şi responsabilitatea pentru rezultat, poate chiar mai mult decât jucătorii. Oricum, jucând aşa, Poli Iaşi va avea probleme extraordinar de mari, dar să sperăm că a fost doar un accident. Rapid are un lot valoros, chiar dacă are unele probleme la nivelul conducerii. Mi-aş dori şi eu o echipă ca Rapid", a declarat Grigoraş.

Întrebat ce părere are despre decizia TAS în cazul Mutu, Grigoraş a răspuns: "Dacă am ajuns eu să-l plâng pe Mutu....când am luat bătaie cu 4-1. Sper să-şi rezolve problemele, dar noi avem problemele noastre".

Echipa Rapid Bucureşti a debutat cu o victorie în sezonul competiţional 2009/2010 al Ligii I, după ce a învins, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Poli Iaşi, vineri, într-un meci disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici