Grigoraş: Vreau să ştiu pe ce jucători contez până plecăm în stagiul de pregătire

Antrenorul formaţiei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, luni, că vrea să aibă lotul complet pentru returul campionatului înainte de stagiul de pregătire programat să înceapă la 11 ianuarie.

20 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Vreau să ştiu pe ce jucători contez până plecăm în stagiul de pregătire

Grigoraş: Vreau să ştiu pe ce jucători contez până plecăm în stagiul de pregătire (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Când am venit vara trecută la Poli Iaşi am avut destule probleme, deoarece nu am avut timpul necesar pentru a pregăti aşa cum trebuie începerea campionatului, plus că au fost jucători care au venit pe parcursul pregătirii. Vreau ca acum să am la dispoziţie tot lotul de jucători. Dacă nu vor fi toate transferurile făcute până miercuri, când reluăm pregătirile, măcar până lunea viitoare, când plecăm în stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, vreau să ştiu pe ce jucători contez", a spus, pentru MEDIAFAX, tehnicianul formaţiei moldovene.

Grigoraş speră ca din sezonul viitor Poli Iaşi să poată intra în lupta pentru cupele europene.

"Trebuie neapărat să ne întărim acum, deoarece parcursul din toamnă a demonstrat că atunci când ne lipsesc doi-trei jucători de bază evoluţiile şi rezultatele au de suferit. Iaşiul cred că s-a cam săturat să lupte an de an doar pentru menţinerea în prima ligă. Vreau ca până la finele campionatului să punem deja bazele dezideratului atât de mult dorit de ieşeni de mai mulţi ani, acela de a evolua în Europa League, ţintă pe care să o atacăm în stagiunea viitoare", a explicat Petre Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici