Grigorescu: Delegările unor arbitri, schimbate pentru că nu erau îndeplinite toate condiţiile

Vicepreşedintele CCA, Nicolae Grigorescu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că delegările unor arbitri ce trebuiau să oficieze la meciurile din acest final de săptămână au fost modificate deoarece nu erau îndeplinite toate condiţiile.

18 afișări
Imaginea articolului Grigorescu: Delegările unor arbitri, schimbate pentru că nu erau îndeplinite toate condiţiile

Grigorescu: Delegările unor arbitri, schimbate pentru că nu erau îndeplinite toate condiţiile (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu a fost făcută doar o schimbare la delegările din etapa care va avea loc la acest sfârşit de săptămână, ci patru, dintre care trei la Liga I şi una la Liga a II-a. Modificările au fost făcute pentru că nu au fost respectate toate condiţiile, astfel încât schimbarea unui arbitru a dus la alte trei modificări. Oricum eu voi fi observator la meciul la care a fost delegat Serea, Universitatea Craiova - Unirea Urziceni", a spus Grigorescu.

El a preluat prerogativele preşedintelui CCA, Gheorghe Constantin, care a demisionat, miercuri, după ce a fost arestat preventiv în scandalul de corupţie din arbitrajul românesc.

"Delegările pentru etapele de la Liga I şi a II-a au fost făcute, jumătate de către fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, iar restul a fost făcută de vicepreşedintele Marcel Lică, care s-a autosuspendat. I-am rugat pe colegii din CCA să facă alte delegări pentru a nu duce la alte zvonuri. De exemplu, Eduard Dumitrescu care a fost asistent la FC Timişoara cu Gloria Bistriţa în Cupă, urma să arbitreze din nou pe Gloria în meciul cu Oţelul Galaţi. Începând de sâmbătă, delegările vor fi făcute prin tragere la sorţi", a completat Grigorescu.

Arbitrul Teodor Crăciunescu a fost înlocuit cu Ionică Serea la meciul dintre echipele Universitatea Craiova şi Unirea Urziceni, din etapa a XXV-a a Ligii I, care se va disputa vineri, de la ora 20.45. Astfel, brigada de arbitri la întâlnirea de la Craiova este următoarea: Ionică Serea (central) - Eduard Dumitrescu, Aurel Oniţă (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Ionică Serea ar fi trebuit să arbitreze meciul din Liga a II-a, seria secundă, dintre echipele CSM Râmnicu Vâlcea şi Internaţional Curtea de Argeş, dar a fost înlocuit cu Laurenţiu Danşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici