Gruparea RC Lens interesată de Rădoi şi Raţ

Gruparea franceză RC Lens este interesată de căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, şi de fundaşul formaţiei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, scrie, miercuri, site-ul lensois.com.

1 afișare

Gruparea franceză RC Lens este interesată de căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, şi de fundaşul formaţiei Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ, scrie, miercuri, site-ul lensois.com.

"Lens ar fi interesată de Mirel Rădoi, emblematic căpitan şi mijlocaş defensiv al echipei Steaua.Însă internaţionalul român nu ar fi o prioritate pentru oficialii de la RC Lens. Steaua solicită prea mulţi bani pentru mijlocaşul defensiv, dorit şi de Valencia şi de mai multe cluburi engleze", scrie site-ul lensois.com.

De asemenea, site-ul menţionat notează că RC Lens caută un fundaş stânga, ultima pistă în acest sens fiind Răzvan Dincă Raţ (26 de ani) de la Şahtior Doneţk.

"În ciuda unui contract până în 2008, cu doi ani de opţiune, internaţionalul român şi-ar dori să plece. AS Roma, PSV Eindhovenşi Olympiakos Pireu îl mai urmăresc pe românul pentru care oficialii ucraineni ar solicita circa trei milioane de euro", scrie site-ul menţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici