Gueye Mansour: Vreau să rămân la Poli Timişoara

Atacantul senegalez Gueye Mansour, care a semnat acordul de transfer de la Poli Ştiinţa Timişoara la Dinamo, a declarat că vrea să rămână la echipa bănăţeană şi s-a amuzat când a auzit că gruparea "alb-roşie" doreşte să-l suspende.

1 afișare
Imaginea articolului Gueye Mansour: Vreau să rămân la Poli Timişoara

Gueye Mansour: Vreau să rămân la Poli Timişoara

"Dinamo să mă suspende pe mine? Asta e bună. Îmi vine să râd. Să mă suspende, nu mă interesează. Eu sincer mi-aş dori să rămân la Timişoara, dar nu ştiu dacă se mai poate. La Dinamo nu aş vrea să plec. Mă voi pregăti singur şi aştept un răspuns de la impresarul meu, care mi-a zis că are oferte pentru mine din străinătate. Mă afectează că nu mai sunt jucătorul lui Poli, dar am încredere că totul se va rezolva", a declarat Mansour pentru MEDIAFAX.

În urmă cu aproape două săptămâni, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că gruparea bucureşteană a plătit 500.000 de euro pentru transferul senegalezului şi a prezentat un act semnat de Mansour. Atacantul a semnat acordul de transfer de la Poli Ştiinţa Timişoara la Dinamo, dar a refuzat să semneze contractul cu gruparea bucureşteană, fiind nemulţumit de salariul oferit. Oficialii dinamovişti spun că vor să-l suspende pe Mansour dacă acesta nu se prezintă la echipă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici