Gyor - CSM Bucureşti, scor 33-25, în runda a patra din Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti, deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal femininn, a fost învinsă, vineri, în deplasare de Gyor, campioana Ungariei, scor 25-33 (13-11), în runda a patra din grupa C a competiţiei.

2 afișări

Pentru CSM Bucureşti, care este antrenată de Jakob Vestergaard, au marcat: Niombla (7 goluri), Mehmedovic (6), Martin (3), Gullden (2), Ayglon (2), Brădeanu (2), Torstensson (2), Lobach (1).

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost însă de la Gyor, norvegianca Nora Mork, cu 11 goluri. De la Gyor, echipă pregătită de selecţionerul primei reprezentative a României, Martin Ambros, s-s-a mai remarcat Yvette Broch, cu cinci reuşite.

CSM Bucureşti a înregistrat astfel a treia înfrângere în acest sezon, în grupele Ligii Campionilor, dar păstrează şanse la calificare înaintea ultimelor două etape. Deţinătoarea trofeului se află pe locul 3 în grupa C, cu doar două puncte, la egalitate cu Rostov şi Midtjylland, care sunt clasate pe 2, respectiv 4. Formaţiile amintite vor evolua în această rundă una împotriva celeilalte, duminică, de la 17:15. Gyor este liderul grupei, cu maximum de puncte după primele patru runde.

În etapa următoare, CSM Bucureşti va juca în deplasare cu Rostov, iar în ultima runda va primi vizita formaţiei daneze Midtjylland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici