Gyor ETO-HCM Baia Mare, scor 28-26, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de formaţia ungară Gyor ETO, cu scorul de 28-26 (14-14), în ultimul său meci din grupa A a Ligii Campionilor.

368 afișări
Imaginea articolului Gyor ETO-HCM Baia Mare, scor 28-26, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Gyor ETO-HCM Baia Mare, scor 28-26, în grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin (Imagine: Attila Kisbenede/Mediafax Foto)

Gyor ETO, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2013, este deja calificată în faza următoare, din etapa precedentă, acumulând după victoria cu HCM Baia Mare, 12 puncte, maximum posibil după şase meciuri.

Vicecampioana României rămâne cu 4 puncte, pe locul trei, şi ar urma să joace în Cupa Cupelor dacă îşi păstrează poziţia, ratând calificarea mai departe, în condiţiile în care doar primele două clasate se califică în faza grupelor principale.

Duminică se va juca partida dintre Thuringer HC (2 puncte) şi Hypo Viena (4), rezultatul urmând a stabili clasamentul final al grupei.

Rezultatele anterioare obţinute de HCM Baia Mare în grupa A sunt următoarele: 29-36 şi 20-19 cu Thuringer HC, 21-33 cu Gyor ETO, 24-23 şi 20-23 cu Hypo Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici