Hagi a debutat cu o remiză în al doilea mandat la Galatasaray, scor 0-0 cu Fenerbahce

Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

21 afișări
Imaginea articolului Hagi a debutat cu o remiză în al doilea mandat la Galatasaray, scor 0-0 cu Fenerbahce

Hagi a debutat cu o remiză în al doilea mandat la Galatasaray, scor 0-0 cu Fenerbahce (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Galatasaray: Aykut Erçetin - Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lucas Neill, Hakan Balta - Elano (Emre Colak '76), Ayhan Akman, Mustafa Sarp, Lorik Cana (Serkan Kurtuluş '65) -Misimovici (Bariş Özbek '55), Pino. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Fenerbahçe: Volkan Demirel - Gökhan Gonul, Diego Lugano, Joseph Yobo, Caner Erkin - Issiar Dia (Kazim '73), Emre Belozoglu, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch - Alex (Semih '70), Niang. Antrenor: Aykut Kocaman.

Tehnicianul Gheorghe Hagi şi echipa sa au fost întâmpinaţi cu entuziasm de suporteri, la ieşirea de la baza sportivă din Florya, când au plecat spre stadionul Şukru Saracoglu. Fanii au scandat: "I love you Hagi" şi "Kadikoy va fi mormânt pentru Fener".

Potrivit ajansspor.com, Hagi s-a aflat la meciul cu Fenerbahce pentru prima dată pe banca tehnică a echipei Galatasaray, după 1978 de zile, adică aproximativ cinci ani şi jumătate.

Gheorghe Hagi a semnat, vineri un contract pe un an şi jumătate cu Galatasaray, grupare la care se află la al doilea mandat ca antrenor, după cel din perioada 2003-2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici