Hagi a devenit cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu - FOTO

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a devenit cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu, la iniţiativa primarului George Scupra, festivitatea de decernare a titlului având loc joi în sala de consiliu a primăriei, se arată într-un comunicat postat pe site-ul grupării FC Viitorul.

162 afișări
Imaginea articolului Hagi a devenit cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu - FOTO

Hagi a devenit cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, a devenit cetăţean de onoare al oraşului Ovidiu. Acest titlu este conferit la iniţiativa primarului George Scupra, «în semn de preţuire pentru excepţionala activitate sportivă şi pentru contribuţia deosebită adusă mediului economic şi sportiv al comunităţii oraşului Ovidiu», după cum a afirmat edilul din Ovidiu. Festivitatea de decernare a titlului de cetăţean de onoare a avut loc joi, 9 iulie, în sala de Consiliu a Primăriei Ovidiu", informează sursa citată.

Gheorghe Hagi este patron şi antrenor al echipei FC Viitorul, care va activa începând cu următorul sezon pe Stadionul Central al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din oraşul Ovidiu, după ce arena a primit aviz favorabil pentru găzduirea meciurilor din Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici