Hagi a sărbătorit 9 ani de la câştigarea Cupei UEFA de către Galatasaray

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a participat, joi, la Istanbul, la sărbătorirea a 9 ani de la câştigarea de către echipa Galatasaray a Cupei UEFA, informează site-ul oficial al clubului turc.

409 afișări
Imaginea articolului Hagi a sărbătorit 9 ani de la câştigarea Cupei UEFA de către Galatasaray

Hagi a sărbătorit 9 ani de la câştigarea Cupei UEFA de către Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La sărbătorirea reuşitei din 2000, conducerea clubului Galatasaray a invitat toţi jucătorii, staff-ul tehnic şi oficialii care au contribuit la performanţă, acestora fiindu-le oferite plachete şi insigne. La eveniment au fost prezenţi, între alţii, Hakan Şukur, Bulent Korkmaz, Okan Buruk, Arif Erdem, Kerem İnan, Ahmet Yildirim, Suat Kaya, Emrah Eren, Mehmet Bolukbaşı, Faruk Atalay, Umit Davala, Hakan Unsal, Alper Tezcan şi Gurol Azer. Tehnicianul Fatih Terim nu a participat, el fiind externat din spital chiar în ziua evenimentului, după operaţia suferită recent la un deget.

"Am petrecute zile foarte frumoase cu Galatasaray. Am câştigat un un joc bun. Se formase o echipă frumoasă. Aveam jucători şi antrenor de valoare. Astfel, împreună, am devenit numărul 1. Suntem fericiţi că am intrat în istorie", a declarat Gheorghe Hagi.

Galatasaray s-a impus în finala Cupei UEFA, în data de 17 mai 2000, în faţa echipei Arsenal Londra, scor 4-1 după loviturile de departajare. În acel meci, Hagi a fost titular şi a fost eliminat de pe teren în minutul 93. La Galatasaray a evoluat în finala din 2000 a Cupei UEFA şi Gheorghe Popescu, care a fost integralist şi a marcat golul de 4-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici