Hagi e dispus să demisioneze. Preşedintele clubului Galatasaray nu renunţă la el

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, i-a spus preşedintelui clubului, Adnan Polat, joi, că este dispus să demisioneze dacă este cazul, iar oficialul i-a răspuns că îl păstrează în funcţie, cu condiţia să nu mai facă greşeli în ceea ce priveşte folosirea jucătorilor, informează Sabah.

21 afișări
Imaginea articolului Hagi e dispus să demisioneze. Preşedintele clubului Galatasaray nu renunţă la el

Hagi e dispus să demisioneze. Preşedintele clubului Galatasaray nu renunţă la el (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Pentru mine nu contează banii. Dacă vreţi să renunţ la funcţie voi respecta această decizie şi voi demisiona", i-ar fi spus Hagi lui Polat, înainte de şedinţa de joi a conducerii clubului Galatasaray. "Voi vorbi cu tine după antrenament. Încă eşti în funcţie", i-a răspuns iniţial Polat, care i-a reconfirmat tehnicianului după şedinţa de pregătire că rămâne în funcţie: "Nu mă îndoiesc nicio clipă de bunăvoinţa ta, de sinceritatea ta şi de faptul că munceşti mult. Ştiu şi cât de mult iubeşti echipa Galatasaray. Dar te încăpăţânezi în unele privinţe. Insişti în privinţa unor jucători. Ştiu şi eu că de când ai venit ai avut mulţi fotbalişti accidentaţi. Dar nu i-ai folosit în locul lor pe cei sănătoşi. Trebuie să îţi îndrepţi aceste greşeli. Ne continuăm drumul cu tine. Nu mai vorbim de timp. Foloseşte corect echipa. De acum încolo aştept numai un fotbal bun şi victorii de la această echipă".

Gheorghe Hagi l-a asigurat pe Polat că echipa Galatasaray va juca foarte bine: "Puteţi să aveţi încredere în mine şi în echipa mea. Această echipă va juca foarte bine".

Potrivit cotidianului Akşam, Adnan Polat i-ar fi spus lui Hagi să termine campionatul cu Galatasaray pe locul 4, pentru ca în sezonul viitor echipa să joace în cupele europene.

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat că a acceptat demisia directorului sportiv Adnan Sezgin, joi seară, după o şedinţă extraordinară a conducerii grupării.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a ratat, miercuri, calificarea în semifinalele Cupei Turciei, după ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, într-un meci din manşa secundă a sferturilor de finală.

După eliminarea din Cupa Turciei, cotidianul Milliyet a scris că Adnan Polat va lua o decizie în privinţa lui Gheorghe Hagi după Adunarea Generală din 27 martie, iar alte jurnale au menţionat că preşedintele clubului din Istanbul va renunţa la serviciile lui Adnan Sezgin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici