Hagi: E doar un gând al celor de la Ankaragucu ca eu să ajung antrenor acolo

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că nu a ajuns la un acord cu conducerea grupării Ankaragucu pentru preluarea conducerii băncii tehnice, precizând însă faptul că acesta e doar "un gând" al oficialilor clubului turc.

14 afișări
Imaginea articolului Hagi: E doar un gând al celor de la Ankaragucu ca eu să ajung antrenor acolo

Hagi: E doar un gând al celor de la Ankaragucu ca eu să ajung antrenor acolo

"Nu am căzut la nicio înţelegere cu Ankaragucu şi nici nu am semnat un contract. Acesta e doar un gând al persoanelor din conducerea clubului. Nu pot spune deocamdată dacă există sau nu tratative ci doar că ăsta a fost un gând al lor. Nu ştiu deocamdată când voi antrena din nou", a declarat Hagi.

Cotidianul Sabah a menţionat în ediţia de joi că oficialii clubului turc Ankaragucu a ajuns la un acord de principiu cu fostul tehnician al echipelor Galatasaray Istanbul şi Bursaspor, Gheorghe Hagi.

"Hagi a spus «Da»", a titrat Sabah, care menţionează că oficialii clubului din Ankara vor să îl determine pe actualul tehnician, Hikmet Karaman, să renunţe la funcţie. "Conducerea galben-albastră îl forţează pe Hikmet Karaman să renunţe la funcţie şi a găsit în România un înlocuitor. Oficialii clubului Ankaragucu au ajuns la un acord de principiu cu fostul fotbalist legendar al echipei Galatasaray, Hagi", scrie sursa citată.

Gheorghe Hagi a evoluat la Galatasaray, în perioada 1996-2001, iar în sezonul 2004/2005 a antrenat echipa din Istanbul. Românul a mai pregătit în Turcia formaţia Bursaspor, în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici