Hagi: Este un meci pe care trebuie să-l uităm

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat după înfrângerea, cu scorul de 3-1, din meciul cu Istanbul Buyukşehir Belediyespor, că această partidă este una care trebuie uitată, informează ajansspor.com.

17 afișări
Imaginea articolului Hagi: Este un meci pe care trebuie să-l uităm

Hagi: Este un meci pe care trebuie să-l uităm (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Totul mergea bine, ne îndreptam spre victorie, dar din cauza unor greşeli au venit cele trei goluri şi am pierdut. Nu se poate să pierdem atât de repede organizarea şi disciplina. Consider că este un meci pe care trebuie să-l uităm. Cel puţin pentru ultimele 25 de minute a fost un meci ce trebuie uitat şi care poate fi explicat greu", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că echipa sa a controlat jocul la început, dar a avut probleme şi din cauza vremii. "În repriza a doua vântul nu a fost de partea noastră şi s-au făcut unele greşeli. Aceste greşeli ne-au costat. Unele din aceste greşeli colective nu ar fi trebuit să existe", a menţionat tehnicianul, care a precizat că îşi doreşte ca Galatasaray să treacă de Gaziantepspor în Cupa Turciei.

Formaţia Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi şi la care evoluează Bogdan Stancu, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Istanbul Buyukşehir Belediyespor, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Turciei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Holmen '60 şi Ibrahim Akin '65, '76 (penalti). Pentru Galatasaray a înscris Milan Baros, în minutul 31.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici