Hagi: În ultimul meci voi folosi juniorii de la academie, mă mândresc cu ei

Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în partida din deplasare cu FC Botoşani, ultima din actuala ediţie a Ligii I, va folosi numai juniori de la academia care îi poartă numele pentru că aceştia sunt campioni şi se mândreşte cu ei.

150 afișări
Imaginea articolului Hagi: În ultimul meci voi folosi juniorii de la academie, mă mândresc cu ei

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Întâlnim un adversar care s-a calificat în UEFA şi merită respectul nostru. Noi, la acest ultim meci, vom folosi juniorii de la academie. Mă duc cu o echipă 100 la sută de la academie, toţi 20. Ne permitem să mergem la acest ultim meci cu o echipă tânără. E un test, un examen pentru ei, mai ales că nu avem nicio presiune. Benzar (n.r. - Romario Benzar) e cel mai în vârstă, e generaţia '92, iar cel mai tânăr este Casap (n.r. - Carlo Casap) care e din generaţia lui Ianis, generaţia '98. Mă mândresc cu ei, sunt campionii României şi e normal să joc cu ei. O să vedeţi o echipă frumoasă, vom juca deschis. Sper să facă faţă pentru ne vom juca şansa acolo", a spus Hagi.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de rezultatele echipei sale în acest sezon, mai puţin de ultimele patru partide. "Din ce mi-am propus anul ăsta mi-a ieşit tot. Mai puţin ultimele patru partide, care pentru mine sunt inexplicabile. Poate ei erau focusaţi pe salvarea de la retrogradare, iar după ce ne-am îndeplinit acest obiectiv pur şi simplu nu au mai fost conectaţi. Atât s-a putut", a menţionat Hagi.

El a adăugat că va rămâne în continuare la conducerea tehnică a echipei şi în sezonul următor, când obiectivul va fi calificarea în play-off. "Eu rămân aici, ne vedem şi la anul. Vreau să mă bat pentru mai mult. Obiectivul este calificarea în play-off", a adăugat Hagi.

Formaţia FC Viitorul întâlneşte, vineri, de la ora 18.30, în deplasare, echipa FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a XXXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici