Hagi: Mă bucur pentru Tecău, este un sportiv serios şi merită felicitări

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat, sâmbătă, că se bucură pentru tenismanul Horia Tecău, care a câştigat titlul la dublu la Wimbledon, el precizând că românul este un sportiv serios, care a muncit mult şi merită felicitări.

182 afișări
Imaginea articolului Hagi: Mă bucur pentru Tecău, este un sportiv serios şi merită felicitări

Hagi: Mă bucur pentru Tecău, este un sportiv serios şi merită felicitări (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Bravo lui, felicitări. Mă bucur pentru el, e un sportiv serios, care a muncit. Să ajungi să câştigi un Grand Slam, chiar dacă la dublu... Merită felicitări", a spus Hagi la Digi Sport.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru Tecău. Horia Tecău a mai câştigat un titlu de Grand Slam, însă la dublu mixt, în 2012, la Australian Open.

Horia Tecău este al doilea român câştigător la Wimbledon la dublu masculin, după Ilie Năstase. Năstase s-a impus, alături de americanul Jimmy Connors, în finala din 1973, în faţa australienilor John Cooper şi Neale Fraser.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici