Hagi: Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune ca tehnician

Tehnicianul formaţiei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că el a făcut lucruri bune şi la conducerea tehnică a unei echipe, nu doar ca fotbalist, dar a precizat că nu se consideră un mare antrenor, informează presa turcă.

28 afișări
Imaginea articolului Hagi: Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune ca tehnician

Hagi: Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune ca tehnician (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu mă consider un mare antrenor, dar am făcut lucruri bune şi ca tehnician, nu doar ca fotbalist. Există şi antrenori mari care au câştigat Liga Campionilor cu o echipă, dar nu au reuşit nimic cu alta", a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a precizat că nimeni de la Galatasaray, inclusiv el, nu este mulţumit de actuala situaţie a echipei. "Mai sunt multe de făcut. De aceea este nevoie de timp. Nu contează cine se află acum în faţa voastră. Antrenorii se schimbă, dar la club trebuie să existe unitate. Uniţi putem depăşi această situaţie. O echipă se formează într-un an sau doi. A spus asta Louis van Gaal. Vechea echipă Galatasaray s-a format în 2-3 ani. Am câştigat greu în primul an, dar încet încet a venit şi fotbalul frumos. Lucrurile mari se fac în timp", a afirmat antrenorul român.

Hagi a menţionat că adversara de sâmbătă a echipei Galatasaray, Istanbul Buyukşehir Belediyespor, este disciplinată, bine organizată, ambiţioasă. "Poate învinge orice formaţie. Va fi un meci dificil. Vrem să jucăm bine şi să obţinem trei puncte", a afirmat tehnicianul.

Gheorghe Hagi a precizat că nu va putea conta la meciul de sâmbătă pe serviciile jucătorilor Lucas Neill (suspendat), Arda Turan, Hakan Balta şi Harry Kewell (accidentaţi). De asemenea, atacantul Anil Dilaver nu s-a putut antrena cu echipa, având gripă, iar mijlocaşul Bariş Ozbek, aproape refăcut în urma unei accidentări, are o stare din ce în ce mai bună. Un alt mijlocaş, Juan Pablo Pino, se pregăteşte de trei zile cu echipa. "Voi încerca să folosesc cei mai buni fotbalişti dintre cei apţi de joc", a adăugat el.

Referitor la faptul că presa turcă a notat în ultima perioadă că ar avea probleme cu unii jucători şi cu secundul său, Tugay Kerimoglu, Hagi a spus că acestea sunt doar "jocuri de culise". "Eu am relaţii bune cu toţi din echipă. La Galatasaray mi-am făcut relaţii bune şi am arătat respect faţă de toată lumea. Mă cunoaşteţi bine. Unii jurnalişti sau unii de deasupra lor vor să îmi strice relaţiile. Vor să mă lovească. Acestea nu sunt decât jocuri de culise. Relaţiile din echipă sunt foarte bune. Muncim şi mai avem nevoie să putem învinge şi în deplasare. Cunosc bine Turcia şi înţeleg foarte bine unele lucruri", a menţionat tehnicianul.

Echipa Galatasaray va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 16.00, formaţia Istanbul Buyukşehir Belediyespor, în etapa a XXIII-a a campionatului Turciei. După 22 de etape, echipa antrenată de Hagi ocupă locul 8 în clasament, cu 32 de puncte. Lider este Trabzonspor, care are 50 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici