Hagi nu vrea la Galatasaray jucători de peste 30 de ani

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, nu vrea în lotul său jucători cu vârste mai mari de 30 de ani, conform raportului prezentat de antrenorul român conducerii clubului turc, informează cotidianul Guneş.

20 afișări
Imaginea articolului Hagi nu vrea la Galatasaray jucători de peste 30 de ani

Hagi nu vrea la Galatasaray jucători de peste 30 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu vreau în lot jucători de peste 30 de ani. Eu am nevoie de fotbalişti tineri, care se luptă", ar fi precizat Hagi în raport.

Conform Guneş, în urma acestei dorinţe a lui Hagi de a întineri lotul echipei Galatasaray conducerea clubului din Istanbul nu le va propune australienilor Lucas Neill şi Harry Kewell prelungirea contractelor, cei doi jucători având 32 de ani. De asemenea, Ayhan Akman, în vârstă de 33 de ani, va analiza eventualele oferte din afara Turciei.

Pe de altă parte, potrivit cotidianului Milliyet, Galatasaray negociază în această perioadă cu portarul echipei AS Roma, Alexander Doni, care are 31 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici