Hagi: România nu este outsider în barajul cu Grecia

Fostul căpitanl al echipei naţionale, Gheorghe Hagi, a declarat, luni, că România nu este outsider în barajul cu selecţionata Greciei, precizând că ambele reprezentative au şanse de calificare la Cupa Mondială din 2014.

226 afișări
Imaginea articolului Hagi: România nu este outsider în barajul cu Grecia

Gheorghe Hagi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu există outsider la baraj. Există două echipe competitive, fiecare cu şansa ei, totul depinde de anumite detalii. Să sperăm că noi vom aduce în aceste meciuri cu Grecia un plus şi că acest plus ne va duce la Mondiale. Nu cred că se pune problema ca cineva să fie mai slab şi cineva mai bun. Exceptând atunci când joci cu Spania, cu Germania sau cu Franţa", a spus Hagi, la televiziunea Sport.ro.

El a adăugat că echipa naţională trebuie sprijinită de toată lumea la acest baraj pentru a obţine calificarea la turneul final. "Dacă e nevoie sau nu de Mutu, Piţurcă dă răspunsul. Nu o să îmi permit să avansez nicio opinie pentru că el decide şi toată responsabilitatea e în mâinile lui. Sperăm să o facă bine, cu sprijinul nostru, al tuturor. Trebuie să sprijinim echipa naţională şi să sperăm să mergem în Brazilia", a explicat Gheorghe Hagi.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi care a avut loc luni, la sediul FIFA de la Zurich.

Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici