Hagi se bucură de absenţa lui Mutu: Petrolul Ploieşti cu el era mai puternică

Managerul tehnic al formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că plecarea lui Adrian Mutu este un avantaj pentru echipa sa deoarece cu el în teren Petrolul Ploieşti era mai puternică.

103 afișări
Imaginea articolului Hagi se bucură de absenţa lui Mutu: Petrolul Ploieşti cu el era mai puternică

Hagi se bucură de absenţa lui Mutu: Petrolul Ploieşti cu el era mai puternică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă îi pare bine că atacantul Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi nu va juca în meciul cu FC Viitorul de duminică, Hagi a răspuns: "Îmi pare bine... Petrolul cu Mutu era mai puternică, eu aşa cred. Eu nu sunt în club să cunosc toate detaliile. Adi şi-a decis viitorul, iar Petrolul nu stă într-un singur jucător are un lot foarte bun. Oricine intră este jucător bun, dar noi sperăm să o facem mai bine".

Hagi se aşteaptă la un joc ofensiv din partea adversarilor, aşa cum a anunţat tehnicianul Gheorghe Mulţescu. "Ne dorim să ne ridicăm la înălţimea adversarului şi să ne autodepăşim. Ne dorim să câştigăm şi să luăm puncte, mai ales că este un meci acasă. Adversarul are valoare, are unul dintre cele mai bune loturi din Liga I. Trebuie să facem puţine greşeli şi să avem multe reuşite. Domnul Mulţescu aduce ceva specific, personal, dar nu poţi să schimbi în totalitate stilul. A zis însă că îi place să joace ofensiv şi ne aşteptăm la acest lucru", a spus Hagi.

El susţine că jucătorii săi trebuie să se autodepăşească pentru a obţine un rezultat favorabil. "Dacă vrem să câştigăm trebuie să facem un meci foarte bun, la fel ca anul trecut când i-am depăşit la toate capitolele. Atunci i-am dominat net şi am tranşat meciul în favoarea noastră. Sperăm să reuşim şi acum. Dacă vrem să avem vreo şansă trebuie să ne autodepăşim", a precizat Hagi.

Echipa FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 18.30, pe stadionul Concordia din Chiajna, formaţia Petrolul Ploieşti, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici