Hagi şi jucătorii de la Galatasaray, şase ore în şedinţă cu preşedintele: Aţi devenit cea mai slabă echipă din istoria clubului

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, i-a ţinut în şedinţe pe tehnicianul Gheorghe Hagi şi pe jucătorii echipei din Istanbul, duminică, timp de şase ore şi jumătate, informează cotidianul turc Star.

19 afișări
Imaginea articolului Hagi şi jucătorii de la Galatasaray, şase ore în şedinţă cu preşedintele: Aţi devenit cea mai slabă echipă din istoria clubului

Hagi şi jucătorii de la Galatasaray, şase ore în şedinţă cu preşedintele: Aţi devenit cea mai slabă echipă din istoria clubului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Polat s-a deplasat la ora 11.00 la baza de pregătire din cartierul Florya din Istanbul fără să îşi anunţe în prealabil sosirea şi fiind acompaniat de un alt oficial, Murat Yalcindag. El le-a cerut jucătorilor să se strângă în sala de mese pentru o şedinţă.

"Vă felicit pe toţi pentru că aţi devenit cea mai slabă echipă din istoria clubului Galatasaray. Asta este recompensa pentru toate eforturile făcute? Să vă fie ruşine. Printre voi se află unii care parcă au fost scoşi cu forţa pe teren. Noi ştim să le luăm tricoul celor care nu îl merită. O să vedeţi. Ori duceţi Cupa Turciei la muzeul clubului, ori suferiţi cu toţii consecinţele", le-ar fi spus Polat jucătorilor.

După discuţia cu jucătorii, Polat i-a ţinut într-o altă şedinţă pe tehnicianul Gheorghe Hagi şi pe secundul acestuia, Tugay Kerimoglu. "Preşedintele i-a explicat tehnicianului român ce greşeli a făcut şi i-a spus că soarta sa depinde de Cupa Turciei. La 17.30, Polat a plecat de la baza de pregătire", notează Star.

Potrivit cotidianului Akşam, Adnan Polat le-a făcut şi reproşuri individuale jucătorilor în şedinţa la care a dorit ca Hagi să nu fie prezent. La şedinţa cu jucătorii nu a fost prezent niciun membru al stafului tehnic. Polat le-a spus fotbaliştilor că poate îi va ierta dacă vor câştiga Cupa Turciei. El i-a reproşat românului Bogdan Stancu faptul că nu le pasează coechipierilor săi:

"Şutezi din orice poziţie, nu te uiţi nici în stânga nici în dreapta. Nu te uiţi dacă vreun coleg se află într-o poziţie mai bună, ca să îi pasezi". Argentinianului Juan Culio, venit la Galatasaray de la CFR Cluj, Adnan Polat i-a spus să se gândească şi la echipă atunci când joacă: "Hagi a spus despre tine că faci cât zece Misimovici. Dar tu te gândeşti doar să şutezi pe poartă. Mai joacă puţin şi pentru echipă".

Echipa Galatasaray a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, de Istanbul Buyukşehir Belediyespor, în etapa a XXIII-a a campionatului Turciei, înregistrând a 11-a înfrângere din acest sezon.

Galatasaray va întâlni, miercuri, pe teren propriu, echipa Gaziantepspor, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei. În tur, formaţia din Istanbul a fost învinsă la Gaziantep, cu scorul de 3-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici