Hagi: Sunt dispus să mă întorc la Galatasaray, dar acum nu este momentul

Tehnicianul Gheorghe Hagi, care se află în Turcia cu o echipă de la academia de fotbal ce-i poartă numele, a declarat că este dispus să revină la Galatasaray ca antrenor, dar acum nu este momentul potrivit pentru un astfel de angajament.

10 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt dispus să mă întorc la Galatasaray, dar acum nu este momentul

Hagi: Sunt dispus să mă întorc la Galatasaray, dar acum nu este momentul (Imagine: Mediafax Foto)

"Am venit aici (n.r. - la baza de pregătire a clubului Galatasaray, din cartierul Florya) să ne antrenăm. Nu trebuie să existe speculaţii. Vom disputa două meciuri cu echipele de juniori de la Galatasaray", a spus Hagi, informează ajansspor.com.

Întrebat dacă a primit o ofertă pentru a redeveni antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi a răspuns: "Nu am nimic de spus. Eu doar mă aflu aici cu copiii. Poate într-o bună zi se va întâmpla. Atunci mă voi întoarce cu drag. Sunt dispus să mă întorc, dar acum nu este momentul".

Hagi a precizat că are încredere deplină în fostul său coechipier, Bulent Korkmaz, care a acceptat să preia conducerea tehnică a formaţiei Galatasaray pentru un an şi jumătate. "Am încredere deplină în foştii mei colegi de echipă. Noi am arătat mereu că suntem jucători de valoare. Să fie într-un ceas bun, dacă oficialii clubului au făcut această alegere. Nu am altceva de spus", a adăugat tehnicianul român.

Clubul Galatasaray a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că Michael Skibbe a fost demis din funcţia de antrenor, la câteva ore după ce presa turcă a notat că românului Gheorghe Hagi i s-a propus să revină la conducerea tehnică a formaţiei din Istanbul. Ulterior, ajansspor.com a scris că Hagi a refuzat oferta de a prelua echipa Galatasaray, iar noul antrenor al formaţiei din Istanbul va fi Bulent Korkmaz. Galatasaray a confirmat, la ora 16.00, pe site-ul oficial, că Bulent Korkmaz va fi antrenorul echipei până la finalul sezonului 2009/2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici