Hagi: Sunt la datorie, nu se pune problema demisiei sau a unei despărţiri

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, după antrenament, că este în continuare la datorie şi că nu se pune problema plecării sale de la formaţia din Istanbul, informează cotidianul Sabah.

19 afișări
Imaginea articolului Hagi: Sunt la datorie, nu se pune problema demisiei sau a unei despărţiri

Hagi: Sunt la datorie, nu se pune problema demisiei sau a unei despărţiri (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Aveţi un motiv ca să mă urmăriţi? Am condus antrenamentul, iar acum plec acasă. Eu sunt la datorie. După cum vedeţi, am fost prezent la antrenament. Nu se pune problema demisiei sau a unei despărţiri", a declarat Hagi din maşina sa, pentru Sabah.

Gheorghe Hagi a sosit, miercuri, la ora 09.25 la baza de pregătire din cartierul Florya, iar după antrenament a luat masa împreună cu jucătorii, iar la ora 13.30 a plecat către casă.

"Poker la Florya", a titrat jurnalul turc, care notează că după ce a aflat la aeroport că s-a renunţat la serviciile sale, Hagi a ignorat acest lucru şi s-a prezentat la antrenament. Prezenţa românului la şedinţa de pregătire i-ar fi surprins pe fotbalişti, care credeau că antrenamentul va fi condus de Tugay Kerimoglu. "Sunt aici, sunt aici. Nu am plecat nicăieri", le-ar fi spus în limba turcă Hagi jucătorilor săi, râzând, conform Akşam.

"Ori azi, ori luni" este titlul unui articol din cotidianul Fanatik, în care se menţionează că oficialii clubului Galatasaray nu s-au hotărât când să facă un anunţ referitor la Hagi. "Dacă astăzi nu i se va rezilia contractul, despărţirea de Hagi va avea loc luni. (...) Preşedintele (n.r. - Adnan Polat) a discutat, ieri (n.r. - miercuri), cu impresarul Becali şi i-a spus acestuia: «Hagi va fi toată săptămâna cu noi, el va conduce antrenamentele. Luni sau marţi să veniţi în Turcia ca să discutăm despre viitorul lui Hagi». Se pare că tehnicianului român i se va plăti o compensaţie de 750.000 de euro", scrie jurnalul sportiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici