Hagi: Victoria Urziceniului este un exemplu pentru toţi

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a declarat, luni, că performanţa reuşită în acest sezon de Unirea Urziceni, care se află pe primul loc în clasament şi ar putea deveni campioană, în funcţie de decizia TAS privind palmaresul FC Timişoara, este un exemplu pentru toţi.

11 afișări
Imaginea articolului Hagi: Victoria Urziceniului este un exemplu pentru toţi

Hagi: Victoria Urziceniului este un exemplu pentru toţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Victoria Urziceniului este un exemplu pentru toţi, un exemplu de cum trebuie să munceşti. Fiecare jucător al lor cred că s-a autodepăşit. Când există seriozitate, mai devreme sau mai târziu va exista şi succes. Dan Petrescu şi Mihai Stoica merită felicitări, au făcut ceva extraordinar, au lucrat foarte bine, ne-au arătat ce înseamnă să munceşti şi datorită muncii au câştigat. În acest moment se pare că provincia îşi doşreşte mai mult decât echipele din Bucureşti", a spus Hagi.

Fostul fotbalist şi selecţioner al României a fost prezent, luni, la finala Cupei Hagi, care s-a disputat pe terenul "Voinţa" din Constanţa şi a fost câştigată de echipa ACU Arad. Jucătorii arădeni s-au impus în acest meci, cu scorul de 2-0, în faţa echipei LPS Banatul Timişoara. Pe locul trei s-a clasat Steaua, care s-a impus în finala mică în faţa echipei Kinder Sângeorgiu de Mureş, scor 5-0.

"Cu cât mai multe competiţii de acest gen, cu atât mai mult va creşte fotbalul românesc. Aţi văzut cu câtă bucurie au jucat fotbal aceşti copii şi de aceea trebuie să le oferim cât mai mult. Mă simt foarte bine între copii şi sper ca această întrecere să devină o tradiţie. Unii au fost fericiţi că au câştigat, alţii au plâns că au pierdut. Şi eu am plâns când eram copil şi am pierdut o astfel de finală, însă anul următor am câştigat-o. Este posibil să ducem copiii la un meci al Urziceniului pe un stadion mare din Europa", a afirmat Hagi.

Câştigătorii turneului au obţinut un premiu constând într-o excursie cu Gheorghe Hagi la un meci important din Europa şi un stagiu de pregătire de zece zile în România. Premiul pentru locul doi este tot un stagiu de pregătire de 10 zile în România, iar echipa de pe poziţia a treia va efectua gratuit un cantonament de 7 zile în România.

Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Emanuel Vasi (ACU Arad). Cel mai bun portar a fost Ionuţ Radu, de la Steaua, în timp ce Sebastian Mailat (LPS Banatul Timişoara) a fost ales cel mai tehnic jucător. Cel mai bun antrenor a fost desemnat Cristian Păcurar (ACU Arad).

Golgheterul ediţiei din acest an a turneului este David Popa, de la ACU Arad, cu şase reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici