Halep, despre meciul cu Lesia Ţurenco: Nu am făcut cel mai bun joc al meu

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri, după meciul câştigat în turul doi de la Wimbledon în faţa ucrainencei Lesia Ţurenco, că nu a făcut cea mai bună partidă a sa, informează wta.com.

380 afișări
Imaginea articolului Halep, despre meciul cu Lesia Ţurenco: Nu am făcut cel mai bun joc al meu

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu am făcut cel mai bun joc al meu azi. A fost un meci dificil. Mă aşteptam ca ea să joace foarte bine şi a făcut-o. Pe iarbă nu e uşor, fiecare meci este dificil. Nu ştii niciodată cine va câştiga sau cine va pierde, pentru că terenul este foarte dificil. Am crezut în şansa mea şi am luptat. În setul trei m-am simţit bine. Am renunţat la presiune şi tot ce mi-am dorit a fost să lovesc mingile şi să rămân agresivă. Nu a fost cel mai bun meci al meu, dar sunt foarte fericită că l-am putut termina cu bine", a spus Halep.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 170 WTA, sportivă venită din calificări, şi a acces pentru prima dată în carieră în turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Halep a avut nevoie de o oră şi 49 minute pentru a trece de Ţurenko. Partida dintre cele două jucătoare fusese programată iniţial pentru joi, dar a fost amânată din cauza ploii.

În faza următoare, românca o va întâlni pe elveţianca Belinda Bencic, locul 71 WTA, în vârstă de 17 ani, care a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Victoria Duval, locul 114 WTA, jucătoare venită din calificări.

Bencic este câştigătoarea de anul trecut a turneului de junioare de la Wimbledon.

Accederea în turul trei este recompensată cu 71.000 de lire sterline şi 130 de puncte WTA.

Simona Halep este la a patra participare la turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În 2011 şi 2013, ea a ajuns în turul doi, iar în 2012 a fost eliminată în primul tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici