Halep îl felicită pe Tecău pentru titlul la dublu la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a postat un mesaj pe Facebook, în care îl felicită pe Horia Tecău, care, sâmbătă, a câştigat proba de dublu la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului.

1240 afișări
Imaginea articolului Halep îl felicită pe Tecău pentru titlul la dublu la Wimbledon

Halep îl felicită pe Tecău pentru titlul la dublu la Wimbledon (Imagine: Hepta)

"Champ, you did it! Felicitări, Horia!", a scris Halep pe contul de Facebook.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Wimbledon la dublu, după ce a învins în finală cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), favorit 13, scor 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Acesta este primul titlu de dublu masculin la un Grand Slam pentru Tecău. Horia Tecău a mai câştigat un titlu de Grand Slam, însă la dublu mixt, în 2012, la Australian Open.

Halep, semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon. Ea va reveni în activitate la turneele de pe continentul nord-american, care preced US Open, ultimul Grand Slam al anului, programat să se desfăşoare între 31 august şi 13 septembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici