Halep, înainte de meciul cu Pliskova: Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul / Mărturisirea Simonei despre momentul pierderii finalei de la Australian Open

Simona Halep nu şi-a fixat niciun obiectiv pentru turneul de la Indian Wells. Liderul mondial va juca împotriva cehoaicei Kristina Plikova, dar spune că vrea mai întâi să vadă cum va fi piciorul, abia refăcut după accidentare, apoi să-şi fixeze un obiectiv pe mai departe.

1586 afișări
Imaginea articolului Halep, înainte de meciul cu Pliskova: Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul / Mărturisirea Simonei despre momentul pierderii finalei de la Australian Open

”Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul”, a spus Halep, citată de treizecizero.ro. 

Constănţeanca a mai spus că nu a reuşit să treacă peste momentul pierderii finalei de la Australian Open.

De asemenea, Halep nu a uitat momentul decisiv al finalei de la Australian Open. În setul 3, românca de 26 de ani avea 4-3 cu un break în faţă, atunci când Caroline Wozniacki a cerut un time-out medical. Mai multe voci au susţinut atunci că a fost doar o tactică a danezei de a o scoate din ritm pe Simona.

”Câte săptămâni sunt de atunci? Nu pot să spun că am depăşit momentul. Când mă voi mai confrunta cu un astfel de meci, voi şti cum să gestionez un timeout medical la 4-3 în decisiv”, a adăugat Simona, conform sursei citate.

Simona Halep o va înfrunta pe Kristina Pliskova (Cehia, 25 de ani, 77 WTA) în turul secund de la Indian Wells. Sora Karolinei Pliskova a învins-o pe Ying-Ying Duan (China, 28 de ani, locul 95 WTA), scor 6-4, 7-6(5), după o oră şi jumătate de joc şi va întâlni liderul mondial în faza următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici