Halep: Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Oricare dintre jucătoare poate câştiga Turneul Campioanelor, în absenţa ei

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA, consideră Turneul Campioanelor drept o întrecere deschisă în absenţa liderului WTA, americanca Serena Williams, astfel că oricare participantă poate câştiga titlul la Singapore.

1067 afișări
Imaginea articolului Halep: Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Oricare dintre jucătoare poate câştiga Turneul Campioanelor, în absenţa ei

Halep: Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Oricare dintre jucătoare poate câştiga Turneul Campioanelor, în absenţa ei (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Nu sunt dezamăgită că ea (n.r. - Serena Williams) nu este aici, dar îmi pare rău pentru ea dacă este accidentată. Nu este uşor să lupţi împotriva Serenei tot timpul. Am făcut-o de câteva ori anul acesta, anul trecut, aşa că este în regulă. Mă simt bine şi vreau să iau fiecare meci ca o mare provocare, pentru că toată lumea joacă bine. Cred că fiecare are aici o şansă să câştige titlul. Serena nu evoluează la acest turneu, astfel că este deschis, în opinia mea. Muguruza joacă bine, Radwanska a început din nou să joace bine, aşa că o să vedem. Va fi un turneu greu, cu meciuri grele, dar asta este frumos în tenis, să ai mari provocări", a declarat Halep, finalistă la ediţia trecută a acestei competiţii.

La Turneul Campioanelor, care va începe duminică, participă cele mai bune opt jucătoare în anul în curs. Americanca Serena Williams, locul 1 WTA, a declarat forfait pentru ediţia din 2015.

Şapte jucătoare au obţinut până în prezent calificarea la Singapore, Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, Garbine Muguruza (Spania), locul 4 WTA, Maria Şarapova (Rusia), locul 3 WTA, Petra Kvitova (Cehia), locul 5 WTA, Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 6 WTA, Angelique Kerber (Germania), locul 7 WTA şi Flavia Pennetta (Italia), locul 8 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici