Halep poate reveni pe locul 1 mai repede decât se aşteaptă? Declaraţia misterioasă făcută de Caroline Wozniacki

Simona Halep a fost detronată de pe locul 1 mondial, după 16 săptămâni, dar constănţeanca şi-ar putea recupera coroana fără prea mult efort. Asta dacă zvonurile care circulă despre liderul Caroline Wozniacki se adeveresc.

4742 afișări
Imaginea articolului Halep poate reveni pe locul 1 mai repede decât se aşteaptă? Declaraţia misterioasă făcută de Caroline Wozniacki

Halep poate reveni pe locul 1 mai repede decât se aşteaptă? Declaraţia misterioasă făcută de Caroline Wozniacki

Wozniacki, jucătoarea care a învins-o pe Halep în finala de la Australian Open, scor 7-6, 3-6, 6-4, s-ar putea concentra mai mult pe viaţa personală după ce s-a împlinit pe plan profesional! Presa speculează că jucătoarea în vârstă de 27 de ani ar fi însărcinată cu baschetbalistul David Lee (34 de ani), cel cu care s-a logodit anul trecut.

Mai în glumă, mai în serios, fosta mare jucătoare Pam Shriver a întrebat-o pe Caroline Wozniacki dacă este însărcinată, dorind să facă o comparaţie cu Serena Williams, care a câştigat Australian Open fiind gravidă în 8 săptămâni. 

Caroline a răspuns la întrebare, după care a făcut o declaraţie prin care a stârnit curiozitatea reporterilor.

Citiţi continuarea pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici