Halep: Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o să lupt pentru şansa mea

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, după calificarea în semifinalele turneului de la Madrid, că pe zi ce trece joacă tot mai bine şi capătă încredere, menţionând că următorul ei meci, cu Petra Kvitova, va fi unul dificil, dar la care va lupta pentru şansa sa.

296 afișări
Imaginea articolului Halep: Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o să lupt pentru şansa mea

Halep: Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o să lupt pentru şansa mea

"Am fost un pic obosită. A fost greu, dar azi pe teren s-a văzut un joc bun, mult încredere. Am jucat ceea ce doresc, am fost agresivă şi am luat iniţiativa meciului. Pe zi ce trece joc tot mai bine, capăt încredere. Astăzi am fost mai încrezătoare. Semifinala cu Petra Kvitova va fi un meci foarte greu, Kvitova are cam acelaşi stil ca Ana Ivanovici. Sper să fiu la nivelul la care joc când mă simt bine. Vreau să mă bucur de această semifinală, îmi place mult acest turneu. O să fie un meci greu, dar am şi eu şansa mea şi o să lupt pentru ea", a spus Halep la Digi Sport.

Simona Halep le-a mulţumit românilor care au susţinut-o din tribune la Madrid. "Au fost mulţi români, vreau să le mulţumesc pentru asta, au fost nemaipomeniţi. Le mulţumesc tuturor, fără ei cred că nu ajungeam astăzi aici", a menţionat ea.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, după ce a trecut în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sârbă Ana Ivanovici, favorita numărul 11 şi locul 12 WTA. Halep a învins-o pe Ivanovici după o oră de joc.

Simona Halep o va întâlni în semifinalele turneului dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, a cincea favorită şi locul 6 mondial, care a beneficiat în sferturi de abandonul liderului mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep şi Petra Kvitova s-au mai întâlnit o singură dată, în finala turneului de la New Haven, în 2013. Halep s-a impus atunci cu scorul de 6-2, 6-2.

Aceasta este a doua semifinală de turneu Premier Mandatory pentru Simona Halep, după cea de la Indian Wells, din luna martie, pierdută de româncă în faţa sportivei poloneze Agnieszka Radwanska.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici