Halep va juca împotriva Anastasiei Pavliucenkova, în optimile de finală ale turneului de la Roma. Când are loc meciul

Rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 17 în clasamentul WTA, va fi adversara Simonei Halep (25 de ani, 4 WTA), în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Five de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.775.745 de euro.

2119 afișări
Imaginea articolului Halep va juca împotriva Anastasiei Pavliucenkova, în optimile de finală ale turneului de la Roma. Când are loc meciul

Halep va juca împotriva Anastasiei Pavliucenkova, în optimile de finală ale turneului de la Roma. Când are loc meciul

Pavliucenkova a învins-o, scor 7-6(4), 6-2, pe letona Anastasia Sevastova, locul 18 în clasamentul mondial, într-o oră şi 36 de minute, în turul secund.

Meciul dintre cele două sportive se va juca joi, 18 mai, în jurul orei 12:00, ora României.

În întâlnirile directe, Halep o conduce pe Pavliucenkova cu scorul de 6-0. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în septembrie 2015, la turneul Wuhan (China), când constănţeanca s-a impus, scor 2-0 (6-2, 6-1). Tot în 2015, Simona a mai întâlnit-o pe rusoaică şi la Cincinnati, unde a câştigat tot în două seturi, scor 7-6(3), 6-2.

Prima confruntare directă dintre Simona Halep şi Anastasia Sevastova datează din februarie 2012, la Dubai, când românca a învins-o pe rusoaică, scor 6-4, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici