Halep va părăsi elita tenisului. Românca va ieşi din top 10 după 7 ani şi jumătate

Jucătorea română de tenis Simona Halep intră azi în cea de a 373-a şi ultima săptămână consecutivă în top 10. Halep va coborâ pe locul 13, începând de lunea viitoare.

500 afișări
Imaginea articolului Halep va părăsi elita tenisului. Românca va ieşi din top 10 după 7 ani şi jumătate

Halep va părăsi elita tenisului. Românca va ieşi din top 10 după 7 ani şi jumătate

În 27 ianuarie 2014, Simona Halep intra în top 10 al clasamentului mondial feminin, unde a reuşit să se menţină timp de 373 de săptămâni. Performanţa ei reprezintă cea de a 8-a cea mai lungă serie de săptămâni neîntrerupte în top 10 de la înfiinţarea clasamentului WTA (noiembrie 1975).

Prezenţa ei în top 10 se încheie începând de săptămâna viitoare, din cauza faptului că va pierde 190 de puncte acumulate la turneul de la Toronto din 2019, ceea ce va determina şi o coborâre până pe locul 13 WTA.

Simona Halep a anunţat că revine în competiţiile oficiale de tenis odată cu turneul de Masters de la Montreal, care începe în 7 august. Halep a lipsit din circuit din cauza unei accidentări suferite la Masters-ul de la Roma, care a determinat-o să se retragă atât de la Grand Slam-urile de la Roland Garros şi Wimbledon, dar şi de la Jocurile Olimpice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici