Hamilton: Aş lua în considerare o ofertă de la altă echipă

Pilotul britanic Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a declarat că ar lua în considerare o ofertă de la altă echipă de Formula 1, în cazul în care ar primi o astfel de propunere, informează cotidianul The Sun.

17 afișări
Imaginea articolului Hamilton: Aş lua în considerare o ofertă de la altă echipă

Hamilton: Aş lua în considerare o ofertă de la altă echipă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aş lua în considerare o ofertă de la altă echipă, dacă mi s-ar face. Ar fi o prostie dacă nu aş face asta, pentru că o ofertă ar fi un mare compliment pentru mine. Dar nu am primit propuneri de la alte echipe şi nu negociez cu nimeni", a spus Hamilton.

Lewis Hamilton are un contract pe cinci ani cu echipa McLaren-Mercedes, înţelegere ce îi va aduce câştiguri de aproximativ 70 de milioane de lire sterline. Presa engleză notează însă că Hamilton are o clauză în contract, conform căreia poate pleca de la McLaren dacă monopostul nu este la nivelul dorit de el. "Declaraţiile lui Hamilton vor pune în alertă echipa Ferrari, al cărei preşedinte, Luca di Montezemolo, este un mare fan al britanicului", scrie The Sun.

Sezonul 2009 al Campionatului Mondial de Formula 1 începe în acest week-end, cu Marele Premiu al Australiei.

Totul despre noul sezon: calendar, curse, echipe si clasament, reunite într-un infografic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici