Hamilton critică circuitul de la Singapore: Sunt sigur că va fi un accident duminică

Pilotul britanic Lewis Hamilton, campion mondial en-titre, a criticat dur măsurile de siguranţă de pe circuitul de la Singapore, apreciind că în mod sigur un pilot va avea un accident în cursa de duminică, informează cotidianul Marca.

15 afișări
Imaginea articolului Hamilton critică circuitul de la Singapore: Sunt sigur că va fi un accident duminică

Hamilton critică circuitul de la Singapore: Sunt sigur că va fi un accident duminică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Circuitul continuă să fie foarte prost, nu cred că s-a schimbat nimic. Este o pistă cu multe hopuri, maşina a sărit, a fost instabilă şi a alunecat, astfel că randamentul monopostului a fost extrem de slab", a declarat pilotul echipei McLaren-Mercedes.

Britanicul a adăugat că organizatorii cursei de la Singapore nu au adus nicio îmbunătăţire circuitului, în ciuda promisiunilor făcute la finalul MP de anul trecut. "Anul trecut, curba 10 era strânsă, un lucru destul de rar, dar era bine, acum s-au făcut unele modificări, însă este mai rău, este prea periculos. Sunt sigur că în cursa de duminică cineva va face un accident în acel punct", a mai spus Hamilton.

MP al statului Singapore va avea loc duminică.

La ediţia de anul trecut, pilotul echipei Renault, Nelson Piquet Jr., a avut un accident în timpul cursei, însă ulterior s-a descoperit că acesta a fost voluntar, brazilianul susţinând că a fost convins să provoace accidentul de către directorul tehnic Pat Symonds şi managerul echipei Renault, Flavio Briatore, pentru a favoriza victoria coechipierului său, Fernando Alonso.

În timpul antrenamentelor de vineri, pilotul francez Romain Grosjean a fost implicat într-un accident uşor în acelaşi loc în care Nelson Piquet Jr. a provocat accidentul său în ediţia din 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici