Hamilton nu a reuşit să se impună şi la Extreme E. Echipa lui Rosberg a câştigat prima cursă a noii competiţii

  • Johan Kristofferson şi Molly Taylor (Rosberg X Racing) au câştigat prima cursă Extreme E
  • Extreme E este prima ligă oficială de curse off-road cu maşini electrice
  • Rosberg X Racing a câştigat, chiar dacă a avut o penalizare de un minut
1784 afișări
Imaginea articolului Hamilton nu a reuşit să se impună şi la Extreme E. Echipa lui Rosberg a câştigat prima cursă a noii competiţii

Hamilton nu a reuşit să se impună şi la Extreme E. Echipa lui Rosberg a câştigat prima cursă a noii competiţii

La prima cursă Exreme E din istorie, echipa lui Nico Rosberg a ieşit câştigătoare. Johan Kristofferson şi Molly Taylor au fost primii la Desert X Prix.

Lewis Hamilton nu a putut să îşi transpună performanţele din Formula 1 şi asupra echipei sale. Echipa X44 a terminat doar pe locul 3 în Arabia Saudită.

Vor avea şansa să îşi ia revanşa pe 29 şi 30 mai, când are loc următoare cursă din Extreme E. Ocean X Prix se va ţine în Senegal.

Pe lângă Hamilton şi piloţii Rosberg şi Button au echipe la start la ExtremeE, cea mai nouă competiţie auto a planetei.

Iar dacă toţi aceşti campioni mondiali de Formula 1 s-au implicat, înseamnă că va fi şi un spectacol pe măsura valorii piloţilor de Formula 1.

Maşinile sunt SUV-uri cu motor electric, care dezvoltă aproape 500 de cai putere.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici