Hamilton va fi pilotul McLaren până în 2012 şi va primi aproape 94 de milioane de euro

Britanicul Lewis Hamilton a semnat un contract cu McLaren-Mercedes până în 2012, urmând să primească în aceşti ani aproape 94 de milioane de euro (138 de milioane de dolari), a anunţat publicaţia News of the World, citată de Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Hamilton va fi pilotul McLaren până în 2012 şi va primi aproape 94 de milioane de euro

Hamilton va fi pilotul McLaren până în 2012 şi va primi aproape 94 de milioane de euro

Deşi informaţia nu este oficială, fiind publicată de News of the World, McLaren nu a dezminţit-o.

Potrivit Marca, în 2007 Hamilton avea un salariu de 700.000 de dolari, primind şi mai multe bonusuri pentru punctele obţinute şi care i-au adus locul doi în clasamentul piloţilor. În 2008, el va câştiga 17 milioane, urmând să-i mai fie acordate încă şase milioane în cazul în care va reuşi să devină campion. Sumele vor creşte anual până în 2012.

"Acest tip de contract nu este obişnuit în Formula 1, unde piloţii semnează doar pe o perioadă scurtă, însă relaţia McLaren-Hamilton este una specială. Lewis a primit un cadou frumos, mai ales că luni împlineşte 23 de ani şi va fi, alături de echipă, la Stuttgart, unde va fi prezentat noul monopost care se va numi MP4/23", scrie Marca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici