Handbal feminin: CSM Bucureşti a renăscut sub comanda lui Per Johansson

CSM Bucureşti a intrat cu un tonus foarte bun în săptămâna manşei tur cu Metz (Franţa), din cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, programată vineri – 6 aprilie, ora 20:30, în ”Polivalentă”.

627 afișări
Imaginea articolului Handbal feminin: CSM Bucureşti a renăscut sub comanda lui Per Johansson

Handbal feminin: CSM Bucureşti a renăscut sub comanda lui Per Johansson

”Tigroaicele” au câştigat la pas Cupa României şi s-au arătat după finala cu Vâlcea destul de încrezătoare în perspectiva ”dublei” cu reprezentanta Franţei.

După 38-24 cu CSM Roman în semifinale, CSM Bucureşti a învins HCM Rm. Vâlcea în marea finală cu 29-22. ”Cred că acest trofeu ne dă moral şi încredere. Victoriile îţi aduc bucurie, îţi aduc satisfacţii şi cred că aveam nevoie de asta", a declarat Oana Manea, după câştigarea Cupei României. Cu Per Johansson la debutul pe banca tehnică, campioana României a arătat un suflu nou, plusul fiind în primul rând din punct de vedere al combativităţii, al liniştii interioare. Încă de vineri, de la primul antrenament, antrenorul suedez a anunţat că principala lui preocupare va fi să omogenize grupul în aceste zile, iar la Cupa României va încerca să antreneze anumite scheme pentru jocul tur cu Metz.

În timp ce ”tigroaicele” au câştigat Cupa României la sfârşitul săptămânii, Metz a încheiat sezonul regulat în Franţa fără înfrângere, cu 21 de victorii şi un rezultat de egalitate. Sâmbătă, în ultima rundă, reprezentanta Franţei s-a impus cu 30-23 pe terenul echipei Nantes. Deşi ar fi putut să-şi menajeze o parte din titulare, având locul 1 asigurat cu mult timp înainte, antrenorul Emmanuel Mayonnade a mizat pe toate jucătoarele importante şi la acest meci. A ţinut foarte mult la blazon, chiar dacă marţi, cu 3 zile înaintea jocului din Bucureşti, Metz are încă un meci tare, cu Brest Bretagne în semifinalele Cupei Franţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici