Handbalista suedeză Linn Blohm părăseşte Minaur Baia Mare

  • Linn Blohm a semnat cu Győri Audi ETO KC şi va juca din vara acestui an în culorile clubului maghiar.
  • Suedeza părăseşte Minaur Baia Mare, după doar un an la clubul maramureşean şi i se va alătura în Ungaria româncei Crina Pintea.
392 afișări
Imaginea articolului Handbalista suedeză Linn Blohm părăseşte Minaur Baia Mare

Echipa de handbal feminin Győri Audi ETO a anunţat dumincă, pe site-ul oficial, definitivarea negocierilor în ceea ce priveşte alcătuirea lotului pentru sezonul viitor. Jucătoarea surpriză, anunţată de Bartha Csaba, conducătorul echipei maghiare, este suedeza Linn Blohm, care va părăsi Minaur Baia Mare, după un singur sezon în culorile maramureşencelor.

Internaţionala suedeză de 28 de ani a declarat că se bucură că va reveni de anul viitor în Champions League, ea mai având evoluţii la acest nivel la Holstebro, Midtjylland şi Copenhaga. În 2019, ea a fost aleasă cel mai bun pivot la Campionatul Mondial din Japonia.

”Sunt foarte fericită că voi fi la Győr de anul viitor! Un vis împlinit şi mă bucur că pot juca din nou în Liga Campionilor. A fost un sentiment extraordinar când am aflat că Győri Audi ETO KC se interesează de serviciile mele. Desigur, fiecare jucător vrea să poată evolua la Győr măcar o dată şi da, şi eu îmi doresc să câştig un trofeu Champions League, iar pentru asta cred că aici am toate condiţiile. Îmi doresc să ajut echipa din vară cu tot ce pot eu să dau mai bun. În continuare mă concentrez la maximum la clubul meu actual, dar aştept cu nerăbdare să fiu în verde şi alb” a spus Linn Blohm.

Blohm i se alătură la Győr Crinei Pintea, românca urmând să revină din vară în lotul echipei maghiare, unde a mai evoluta în sezonul 2018/2019. De data aceasta Pintea a semnat pentru 2 ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici