Handbalistele din naţională s-au rugat la o biserică românescă din Serbia

Naţionala feminină a României s-a deplasat duminică în apropiere de Vrşeţ, într-o localitate în care se află o biserică românească, pentru a se ruga înaintea debutului la CE din Serbia, de marţi.

249 afișări
Imaginea articolului Handbalistele din naţională s-au rugat la o biserică românescă din Serbia

Handbalistele din naţională s-au rugat la o biserică românescă din Serbia (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Handbalistele din naţională au dorit să se roage înaintea debutului la Europene, dar şi pentru colega lor, Paula Ungureanu, al cărei tată a decedat şi s-a întors în ţară de urgenţă.

"Fetele au mers la o biserică românească, într-o localitate din apropiere. Au vrut să se roage, şi pentru Paula, dar şi pentru ele. Sunt şi ele afectate de vestea primită de Paula. Îi suntem cu toţii alături. Ea va reveni în Serbia şi se va alătura echipei, singură va decide când poate reveni", a declarat preşedintele FR Handbal, Cristian Gaţu, duminică, pentru MEDIAFAX.

Echipa României va mai susţine antrenamente şi luni, pentru ca marţi să debuteze în grupa D, prima partidă programată fiind cea cu Rusia, urmată de cele cu Islanda (5 decembrie) şi cu Muntenegru (7 decembrie). Toate meciurile se vor juca de la aceeaşi oră, 21.15 (ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici